Ανασάρκα “Demo 2017” (2017)

October 19, 2017

Ανασάρκα “Demo 2017” (2017)

a4117589722_16

Πιο πρόσφατο δε γίνεται! Μόλις πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε διαδικτυακά αυτό το πρώτο demo των Σαλονικιών Ανασάρκα και τσακιστήκαμε να το παρουσιάσουμε για να λέμε μετά όλο ύφος κι έπαρση “τα λέγαμε εμείς…”.

Οι Ανασάρκα παίζουν κολασμένο crust/black metal που θα ενθουσιάσει τους φίλους του είδους (βλέπε Λήθη κλπ.). Και τα 6 κομμάτια του demo είναι πορωτικότατα και δεν παζαρεύουν riff και ατμόσφαιρες. Τα φωνητικά είναι διπλά (άψογοι και οι δύο) και ουρλιάζουν με τέτοιο τρόπο που καταλαβαίνεις μεν τι λένε, αλλά νιώθεις και την παράνοια. Το drumming είναι από τα στοιχεία που κλέβουν την παράσταση αφού με τίποτα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αδιάφορο. Συνεχώς ακούς αλλαγές (ενώ ο ρυθμός παραμένει ίδιος), τα blastbeat και τα διπέταλα δίνουν και παίρνουν και γενικά κολλάς λίγο με την πάρτη τους γιατί ακούγονται και αρκετά μπροστά. Κάποια κομμάτια σίγουρα ξεχωρίζουν από άλλα (π.χ. το “Πραγματική ανυπαρξία” ή το “Σκλάβοι της ανάγκης” που ξενικά με ένα από τα καλύτερα riffs που θα ακούσετε φέτος), αλλά γενικά ο πήχης είναι ψηλά καθ΄όλη τη διάρκεια του demo. Οι στίχοι (όσα καταλαβαίνω) ακούγονται επίσης πολύ δυνατοί, κρίμα που δεν τους ανέβασαν στο bandcamp.

Αυτό που παίζουν δεν είναι κάτι ρηξικέλευθο ή καινούριο, αλλά αποτελεί το αγαπημένο μου είδος μουσικής, οπότε τους στηρίζω απόλυτα. Κάντε κι εσείς το ίδιο και πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τζάμπα το demo.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s